Munkatársak

Dr. Marik Ágnes

Pszichiáterként pszichoterápiával foglalkozik. Ezzel párhuzamosan, 1996 óta dolgozik trénerként, felsővezetők és HR szakemberek mellett fejlesztő tanácsadóként, coachként.
Elsősorban készség- és kompetenciafejlesztő tréningeket vezet, vezetőket és trénereket képez.
Meghívott előadóként több egyetemen és főiskolán tanított.
Módszertani képzettség: pszichodráma, Rogers-i személyközpontú terápia, kognitív- és viselkedésterápia, hipnózis, analitikusan orientált rövid dinamikus pszichoterápia, tréner diploma.

Pethő Bálint

Pszichológus vagyok. Szervezetek, csoportok, és egyének fejlesztésével foglalkozom trénerként és tanácsadóként. Hosszú éveken át dolgoztam HR szakértőként multinacionális környezetben, szervezet- és személyzetfejlesztési és toborzás-kiválasztási területen.
Fejlesztettem és működtettem kompetencia alapú HR rendszereket, többek közt tehetségmenedzsment, karriermenedzsment, vezetői-utódlás, vezetőfejlesztés, AC/DC témákban.  Vezettem teljes vállalatokat érintő szervezet-átalakítási projekteket, többek közt értékesítési, ügyfélszolgálati, termelési, szolgáltatási területen.

Fodor Ákos

Kreatív ötletembernek tartom magam. Egyetemi tanulmányaim és az egyetem befejeztét követő szakmai karrier vitt közelebb ahhoz, hogy fókuszt és értéket találjak kreatív gondolataimnak.
Ötleteim mindig voltak, és remélem, mindig lesznek, és ma már tudom azt is, hogy egy jó ötlet hogyan formálható át üzleti modellé, milyen stratégiával lehet a megvalósítást megtámogatni, hogyan kell a felépítését lépésről-lépésre megtervezni, majd a vállalkozást az ötletre felépíteni. Jelenleg is ezt teszem, több vállalkozást építek.

Horváth Magdolna

Család- és párterápiával, tréningek vezetésével és mediációval foglalkozom.
Elsősorban az emberi kapcsolatok sokszínűsége, dinamikája, törvényszerűségei érdekelnek. Az, hogy hogyan hatunk egymásra, működésünkkel hogyan járulunk hozzá életünk alakulásához, egyéni, párkapcsolati, családi, illetve tágabb környezetünk változásaihoz, fejlődéséhez. Munkám során változatos módszerekkel térképezem fel a meglévő erőforrásokat, és azokra építve, azokat aktivizálva keresem a megoldást a problémákra.